TEKIJÄT

Elina Alvoittu on kahden alle kouluikäisen lapsen äiti. Elinan koulutustausta on liikuntatieteissä ja varhaiskasvatuksessa ja työssä hän on toiminut erilaisissa tehtävissä lasten ja perheiden parissa. Piirrän tarinan Pikkuketusta -joulukalenteri syntyi alunperin omille lapsille, jotka nauttivat selkään kuvitettujen tarinoiden kuuntelemisesta. 

"Lasten ja perheiden hyvinvointi ja yhteinen aika ovat sydäntäni lähellä. Kokemus lasten ja perheiden parissa työskentelystä sekä omien lasten kanssa vietetty aika ovat osoittaneet kuinka tärkeitä nämä yhteiset satuhetket ovatkaan. Tämä joulukalenteri sai meillä viime vuonna suuren suosion, joten halusin jakaa ilon muillekin. Ilokseni sain ystäväni Tiinan kuvittamaan tarinan."

Elina pitää Instagramissa @Leikkiloikka-tiliä, jossa hän jakaa puuhaideoita aktiiviseen arkeen.

Tiina Kauppinen työskentelee kieltenopettajana ja toimii sivutoimisena taideyrittäjänä. Tiina on ollut pienestä pitäen innostunut maalaamisesta sekä piirtämisestä ja viimeisen kymmenen vuoden aikana harrastuksesta on muodostunut hiljalleen sivutoiminen ammatti. Akvarelli- ja akryylitaidetta sekä kuvituksia syntyy päätyön ohella jatkuvasti.

"Maalaustyylini on värikäs ja leikkisä. Lempiaiheitani akvarellitöissä ovat metsäneläimet ja luonto, jonka vuoksi jo Piirrän tarinan Pikkuketusta -nimi tuntui heti minulle soveltuvalta. Vaikka olen laajempien kuvituksien tekemisessä toistaiseksi vielä aloittelija, oli tähän yhteistyöhön lähteminen Elinan kanssa helppo päätös. On ollut mukavaa kuvittaa Elinan hyväntuulisia tarinoita ja lyödä viisaat päät yhteen kivan yhteisen projektin parissa."

Tiinan taidetta löydät Instagramista @tiinaemiliaart-tililtä.